Laatste nieuws 

 

info : statistiek van onze website

klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsflash: Volg ons vanaf nu via "gimme", een online communicatiesysteem, waarbij u zich eenvoudig kan registreren en via mail nieuwe updates (verslagjes, fotomateriaal,..) kan ontvangen !!!

 

Surf daarvoor naar www.gimme.eu en typ daar in de zoekbalk "dillaartwijkvereniging".

 

 

Beste bezoeker,

 

Van harte welkom op onze website van de Dillaartwijk te Sint-Niklaas en de bijhorende wijkvereniging. Het doel van deze website is vooral de eigen wijkbewoners op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen het wijkgebeuren.

 

Maar natuurlijk staat het elke bezoeker vrij om hier eens een kijkje te nemen of op een interactieve manier te reageren op onze site. Want wij hopen dat deze vernieuwde website een compleet nieuw elan aan onze wijkvereniging kan geven. Via onze eigen "Dillaartwijk"-blog willen we proberen de onderlinge communicatie te bevorderen en te centraliseren.

 

En wenst u te weten wanneer er aanpassingen zijn op onze website, abonneer u dan op de nieuwsbrief 'Den Dillaart'. Zo blijft u steeds als eerste op de hoogte van de allerlaatste nieuwsfeiten uit onze wijk. Wij hopen dat iedereen ten volle geniet en gebruik maakt van onze wijksite!!

 

Namens het Dagelijks Bestuur van de wijkvereniging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste fotoalbums   

 

klik bovenaan in het menu  op   "fotoalbums" !!

 

Barbecue 2012

 

 

Paasontbijt 2012

 

 

Kerstdrink 2011

 

 

Halloween 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use